Pénzügy és gazdálkodás

Banki ügyintézés

Banki ügyintézés

Banki kapcsolattartás teljes ügyintézéssel (utalások intézése, igazolások kérése pályázatokhoz). a Társasház üzemeltetési folyószámláján túl az elhatárolt Felújítási Alap számlájának, valamint a Megtakarítási számlák kezelése. Hitelfelvétel esetén a hitelügyintézés teljes körû lebonyolítása.
Közgyűlés szervezése

Közgyűlés és beszámoló

A Számvizsgáló Bizottsággal egyeztetve elkészítjük az elõzõ évi számadást és a tárgyévi költségvetést. A Közgyûlés elé terjesztett pénzügyi beszámoló
és az azt követõ tervezet határozatba foglalása. A határozatba foglalt pénzügyi beszámoló ütemezett betartása. A határozatok gyûjteményben történõ nyilvántartása.
Teljeskörű könyvelés

Teljes körű könyvelés

Analitikus számítógépes könyvelés az aktuális számviteli törvény betartásával. Elkészítjük a társasház adóbevallását és annak keretén belül a tb-, járulékbevallást.
Fizetési fegyelem

Fizetési fegyelem

A tulajdonosi befizetések figyelemmel kisérése
(hogy ne legyen probléma a közüzemi díjak befizetésével). Felszólítások, fizetési meghagyások kibocsátása.
Közgyűlés szervezése

Közös költség

A közgyûlésen elfogadott közös költség kiértesítése nyolc napon belül. A lakók külön kérésére biztosítjuk az interneten keresztüli egyenleg lekérdezését.
Pályázatok

Pályázatok

A pályázatok folyamatos figyelése nem csak kerületenként az illetékes önkormányzatnál, hanem a fővárosi támogatások esetén is.
Vagyonkezelés

Vagyonkezelés

Két közgyûlés közötti idõszakban átfogóan ellátjuk a ház életvitelszerû mûködéséhez szükséges üzemeltetést, vagyonkezelést. A társasház közös területeinek a hasznosítása (bérbeadása) esetén a bérlõk felé számla kibocsátása, bérleti díj beszedése.
Biztosítás társasházaknak

Biztosítás

Több, mint 20 biztosító szerzõdésére van rálátásunk, ezért a szolgáltatás minõségének a figyelembe vétele mellett meg tudjuk kötni a legköltséghatékonyabb
szerzõdést a lakóközösség részére.

Kérjen ajánlatot most

Azonnali kapcsolatfelvétel és részletes ajánlat kidolgozása.
KÉRJEN AJÁNLATOT!
A FAVIS cégcsoport tagja