hello world!

Skorpió házak

Még az 1990-es években kezdtünk el ingatlanokkal foglalkozni. Kezdetben ingatlanközvetítés, majd ingatlanforgalmazás és később ingatlankezelés lett a tevékenységünk.

A társasházkezelést 2008 szeptembere óta végzi cégünk. Az elmúlt években az épületek kezelésében szerzett tapasztalatok és kapcsolatok alapján ki merjük jelenteni, hogy ezen a téren meglepetések nem érhetnek bennünket. Köszönhető ez munkatársaink felkészültségének is, akik természetesen rendelkeznek a megfelelő és szükséges végzettséggel a társasházak kezeléséhez. Társasházkezelő, felsőfokú műszaki végzettségű szakember és mérlegképes könyvelő is segíti csapatunkat.

A cégvezetés Budapesten működik és jelenleg csak budapesti társasházak kezelését vállaljuk.

Tevékenységünket a 2003. évi CXXXIII. Társasházi törvényben meghatározottak alapján végezzük.

A Skorpió Ingatlanforgalmazó Kft. rendelkezik a Társasházkezelésre vonatkozó 2009. évi LXXVI. törvény 22. §-ban az üzletszerűen végzett társasházkezelési tevékenység folytatásának feltételeivel, amely az önkormányzat jegyzője részéve be van jelentve.

Rendelkezünk társasházkezelői szakmai felelősségbiztosítással is.

A közös képviselő számára elsődleges szempont: biztosítsa a tulajdonost arról, hogy az ingatlanja jó kezekben van.

Az erkölcsi értékrendünk és a szakmai tapasztalatunk miatt, a szolgáltatásunk minőségére tett ígéretünk betartását bátran fel merjük vállalni.

A társasházkezelés során felmerülő valamennyi kivitelezési munkára megfelelő saját vagy egyéb vállalkozói kapacitással rendelkezünk. A takarítási feladatoktól kezdve, a zárcserén és egyéb lakatos munkán át a nagyobb feladatokat igénylő kertészeti munkálatokig vagy akár a társasház komplett építőipari generálkivitelezéséig. Mindemellett több ügyvédi irodával is kapcsolatban állunk, így bármilyen jogi segítség vagy normál ügylet esetén támaszkodhat a lakóközösség ránk, a társasházkezelőjére.
Az általunk kezelt társasházak szakmai kiszolgálását (biztosítás, társasházi hitel, építőipari szolgáltatások) jelentősen elősegíti, hogy a Skorpió Kft. a FAVIS cégcsoport tagja.

Keressen bennünket!

Szívélyes üdvözlettel:

Nagy Erzsébet
ügyvezető igazgatóKérjen ajánlatot most

Azonnali kapcsolatfelvétel és részletes ajánlat kidolgozása.
KÉRJEN AJÁNLATOT!
A FAVIS cégcsoport tagja